регистрација

🖐️ За петото предавање оставивме две сочни гранки во продукцијата на игри. Првата е монетизацијата во игри, една слатко-горка тема која за нас ќе ја обработи Небојша Митрикески. Тој е Senior Game Economy Designer во Kabam со огромно искуство зад него. Потоа повторно имаме креативна тема односно компонирање музика за игри. Ова за нас ќе го срочи Нино Васков кој во моментов работи како Game Composer за Half Past Yellow. Нино има работено на игри како што се Frantics и Chimparty за NapNok Games, односно за PlayStation.

🇲🇰 Предавањата се на Македонски јазик, 🤙 а преведувани на знаковен јазик.