48 часа

маратон во креирање игри

18 и 19

јуни

09:00

почеток

ХРАНА

обезбедена

СОКОВИ

неограничено

КАФЕ

доволно

НОН-СТОП

пристап

НАГРАДИ

0
🥉 ТРЕТО МЕСТО
0
🥈 ВТОРО МЕСТО
0
🥇 ПРВО МЕСТО

ТЕМИ

Hyper Casual Puzzle

ЦРПЕТЕ ИНСПИРАЦИЈА ОД:

ЛОКАЦИЈА

КАНЦЕЛАРИИТЕ НА

Бул. Киро Глигоров бб, Скопје 1000

РЕГИСТРАЦИЈА


Доколку имате помалку од 18 години потребно е да ни донесете потврда од родител/старател дека може да учествувате на настанот!