Global Game Jam Macedonia (2014)

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Отворање во амфитеатарот. Присутни главно учесниците и организаторите (и понекој љубопитен гледач). Бурата уште не беше започната...
Пријатен разговор со победниците од минатата година. Нивниот совет за учесниците беше: ако сакаат да победат, да влезат во тимот со Васко Лазаревиќ... Како што видовме подоцна, тоа не била пресудната работа :)
Добитниците на втората награда, врачена директно од Бетмен кој очигледно се запуштил.

http://globalgamejam.org/2014/games/entropy
All is quiet on the wall!
Имавме посета од еден перуански номад кој беше заинтересиран за лекција по 3Д моделирање од најмладите учесници.
Ко зна - зна...
Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more